HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere
Jimmi Hall Nielsen og Peter Husted Andersen

Jimmi Hall Nielsen (t.v.) og Peter Husted Andersen (intet billede) ejer Netsponsorat.dk i fællesskab. Billede af Jimmi Hall Nielsen fra www.farums3hold.dk.


TEMA: SPONSORSKANDALE HOS BOLDKLUBBEN HEKLA

Sponsorsalgsfirmaet Netsponsorat.dk har ikke afleveret penge til boldklubben Hekla. Ejerne Jimmi Hall Nielsen og Peter Husted Andersen afviser, at der skulle være sket noget ulovligt. Bryggebladet har forsøgt at finde hoved og hale i en stinkende affære med mange ubekendte, hvor alt tyder på, at Hekla snydes for femcifret sponsorbeløb.

Her på siden samles alle artikler Bryggebladet har bragt om sagen. Alle artikler bringes i den fulde ordlængde, og kan således adskille sig fra artiklerne i den trykte udgave af Bryggebladet, som af pladsmæssige hensyn har været forkortede.

Nye artikler om sagen vil i visse tilfælde også blive publiceret her på bryggebladet.dk før de kan læses i den trykte udgave. Så følg løbende med i afsløringerne.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet