HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

»THE ART OF SHOPPING«

BRYGGEBLADET 26.05.2004 - Der blev hverken sparet på de dyre ord eller det lækre papir, da ideen om indkøbscenteret - undskyld, "oplevelsescenteret" Field's i sin tid skulle sælges til politikere og potentielle lejere.

Centeret ville byde på luksusvarer i internationale butikker af et herhjemme hidtil uset tilsnit. Kunderne ville møde nye koncepter inden for frisk fisk og ægte belgisk ølkunst.

Derfor ville centeret heller ikke påføre den i mere end én forstand ordinære detailhandel på Amager mærkbar konkurrence eller koste kunder. Field's kunder ville nemlig komme fra et meget stort opland, der strakte sig hen over såvel Storebælt som Øresund, hed det.

Indgangen til Debenhams

Enkelte skeptiske røster lød dog. I en rapport baseret på økonomiske analyser og interviews med mere end 1.000 husstande i og uden for regionen vendte Institut for Konjunkturanalyse tommelfingeren nedad. Konklusionen var, at der ikke ville være kundegrundlag for centeret, medmindre man valgte at satse på billige varer i konkurrence med de eksisterende butikker i området.

Tilsyneladende har man da også nået at sadle lidt om. Bryggebladets udsendte har i hvert fald ikke fundet de der nye konceptkunster på sine besøg i centeret og kan sagtens følge den dame i metroen, som var på vej derud, fordi det er nemmere end at tage til Bilka i Ishøj, når man nu bor på Frederiksberg. Hun mente, at bortset fra Bilka var der ikke noget at komme efter - "Det er jo de samme butikker som på Fisketorvet, Fisketorvet er bare meget hyggeligere. Der er så grimt herude". Så meget for oplevelsescenteret.

Og bortset fra, at der er blevet meget kortere køer i ISO om lørdagen de seneste måneder, så ser det kun ud til at være i prime time om lørdagen, at det for alvor rykker i Field's. Bedømt ud fra nogle få hverdagsbesøg er de fleste af centerets butikker seriøst affolket resten af ugen. De officielle meldinger fra Field's lyder dog på, at det går over al forventning. max

Links til andre nyheder:

Links til gamle artikler:

På bryggebladet.dk den 25. maj 2004.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet den 26. maj 2004.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet