HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

SKOLE UDVIDES UDEN OM SKOLEBESTYRELSEN

Befolkningseksplosionen på Bryggen har fået kommunen til i al hast at beslutte at udvide Skolen på Islands Brygge fra tre til fire spor. Skolebestyrelse ikke informeret.

Af Thomas Kjær Jensen, Bryggebladet 19.04.2006

– Mig bekendt har vi aldrig sagt ja til fire spor. Og ikke for at være besværlig, men jeg synes ærlig talt, at det er en noget kreativ fortolkning af, hvad der står i udbygningsplanen.

Sådan lyder det fra Anette Mortensen – netop afgået formand for skolebestyrelsen på Skolen på Islands Brygge. Hun har været med i arbejdet med udbygningsprocessen de seneste fire år. Udbygningen skal give plads til flere børn som følge af den store befolkningstilvækst, Bryggen oplever i disse år.

(Foto: Ricardo Ramirez)

Den nye skolebestyrelse, som endnu ikke har afholdt sit første møde, havde ellers regnet med som en af sine første opgaver at tage stilling til en tre- eller fire-spors skole. Men den stillingtagen er åbenbart ikke længere nødvendig. Børne- Ungdomsudvalget har allerede besluttet det på sit møde den 5. april. Uden om skolebestyrelsen.

Anette Mortensen understreger, at hun personligt ikke har noget imod firesporsløsningen – og at den gamle skolebestyrelse efter mange og lange drøftelser da også var positivt indstillet. Hun undrer sig blot over den manglende kommunikation fra kommunens side.

– Fordi kommunen er så dårlig til at planlægge – og derfor pludselig får så travlt – så har de åbenbart ikke tid til at overholde de mest elementære demokratiske spilleregler, siger hun.

Hvad siger kommunen? Læs mere i denne artikel.

Læs mere i følgende artikler:

19.04.06 - Behov for en større skole

På bryggebladet.dk den 17. april 2006.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet 07-2006 (udkommer den 19. april).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet