HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

TROLDMANDS-SKOLEN PÅ ISLANDS BRYGGE

BRYGGEBLADET 03.12.2003 - Halvanden hundrede hekse og troldmænd var ude i silende regnvejr forrige torsdag, da den gængse undervisning i matematik og dansk i Skolen på Islands Brygge blev skrinlagt i en hel uge og erstattet af undervisning i eliksir, besværgelser og grundlæggende brug af fejekost. I anledning af projektugen blev skolen forvandlet til en troldmandsskole med navnet Institut for Særligt Begavede Krudtunger, hvor både lærere og elever, fra 3. til 5. klasse, fordybede sig i magiens mysterier.

- Lanterne, måne, sol og stjerne, sang eleverne fra Instituttet for Særligt Begavede Krudtunger i Islands Brygges gader forrige torsdag.

Skolens magiske bog, som indeholdt trylleformularen til at gøre børnene glade, blev stjålet i løbet af ugen og fundet igen torsdag ved Havneparken under optoget i Bryggens gader, hvor professor Albus Dumbledore Bagge fortryllede eleverne med ild og fyrværkeri.

Professor Albus Dumbledore Bagge med de karakteristiske briller

Ubekræftede rygter fra Hollywoods sladderblade antyder, at en ukendt dansk skuespiller med navnet Carl Bagge skulle erstatte den afdøde Richard Harris i rollen som Albus Dumbledore i den fjerde Harry Potter film – Harry Potter og Flammernes Pokal. Hvorvidt der er tale om skoleinspektør Carl Bagge fra Instituttet for Særligt Begavede Krudtunger er stadig uvist. ljg

Link til andre nyheder:

På bryggebladet.dk den 8. december 2003.
Redigeret udgave af artikel bragt i Bryggebladet den 3. december 2003.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet