HVAD ER BRYGGEBLADET

Læs mere

OM BRYGGEBLADET.DK

Læs mere

KOLOFON

Læs mere

VÆR MED

Læs mere

OPHAVSRET

Læs mere

OPHAVSRET

Indhold i Bryggebladet og på bryggebladet.dk er beskyttet af Lov om Ophavsret .

Dette betyder at artikler, fotografier og anden offentliggørelse på bryggebladet.dk stilles til rådighed for visning og læsning. Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk/digital form. Man må dog gerne tage enkelte udprint til PRIVAT brug.

Al yderligere anvendelse kræver tilladelse fra Bryggebladet. Vi stiller normalt velvilligt billeder og artikler til rådighed for lokale foreninger, privatpersoner, studerende og lignende, men for at undgå misbrug bedes du kontakte os først, inden du blot kopierer løs.

Det er tilladt at citere artikler direkte i henhold til Lov om Ophavsret. Citat må kun ske med tydelig angivelse af kilde. Det vil sige "Citat: Bryggebladet [dato]" (IKKE "Brygge Bladet", "Brygge Avisen" eller lignende).

Det er tilladt at henvise og linke til forsiden af www.bryggebladet.dk. Ønsker du at henvise til dybere sider kræver det tilladelse fra Bryggebladet. Bryggebladet er endvidere ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som vi linker til.

Overtrædelse af ovennævnte kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må og ikke må, så kontakt os først. Vi er til at snakke med.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet