HVAD ER BRYGGEBLADET

Læs mere

OM BRYGGEBLADET.DK

Læs mere

KOLOFON

Læs mere

VÆR MED

Læs mere

OPHAVSRET

Læs mere

OM BRYGGEBLADET.DK

Bryggebladet debuterede i cyberspace på sin 10 års fødselsdag den 23. marts 2003 nogenlunde samtidig med at Bryggenet - Danmark største private bredbåndsnetværk - gik i luften. Hjemmesiden er under stadig udvikling.

bryggebladet.dk er først og fremmest et supplement til den trykte udgave af avisen. Sitet leverer en række basisinformationer om Bryggebladet og opdateres desuden med aktuelle nyheder fra papirudgaven. Alle artikler i fra papirudgaven offentliggøres dog ikke på bryggebladet.dk.

På lang sigt håber vi at kunne udvikle bryggebladet.dk til et jævnligt opdateret nyheds- og debatforum for Bryggen, således at siden forhåbentlig vil blive lige så benyttet af bryggeboerne, som den stolte papirudgave er. Det kræver dog nogle flere tekniske og redaktionelle kræfter og tid end vi i øjeblikket besidder.

Alle, der er interesserede i at deltage i arbejdet med at udvikle bryggebladet.dk, er meget velkomne til at henvende sig.
Ring til os på 32 96 28 15 eller send en e-mail til webmaster@bryggebladet.dk.

Vi modtager også meget gerne ris og ros fra brugere af siden. Send os en mail . hvis du oplever problemer med bryggebladet.dk.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet