HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

OPDATERING DEN 1. SEPTEMBER: Der har desværre været problemer med mailsystemet, så læsere der har sendt en tilmelding før torsdag den 1. september må gerne for en sikkerheds skyld sende tilmeldingen igen!

TAG MED BRYGGEBLADET TIL KLAMPENBORG

4. september får avisens galophåb Little Prince sin ilddåb. Bryggebladet arrangerer bustur for læserne!

BRYGGEBLADET 24.08.2005 - I de smukkeste naturomgivelser i Klampenborg ligger den traditionsrige galopbane, hvor der hver weekend afholdes galopvæddeløb.

Little Prince

På galopbanen kan de fleste behov indfries: Familehygge og medbragt mad, afslappet stemning, flotte heste, spænding om løbene og naturligvis også drømmen til de spillelystne om den store gevinst.

Dansk Oaks – hoppernes Derby er – efter den store Derbydag den største begivenhed på Københavns Galopbane med masser af mennesker og hatte i festlige farver.

Søndag den 4. september får Bryggebladets hest Little Prince sin ilddåb i et af de i alt 10 store løb, og i den anledning inviterer Bryggebladet dig, kære læser, på en bustur til Klampenborg.

Vi mødes klokken 12 i Beboerhjørnet (Leifsgade 7) og er hjemme igen cirka klokken 18. Husk at medbringe madkurv, udendørs tøj, 30 kroner per person samt eventuelle penge til at spille på heste for.

Damer og børn skal naturligvis have en flot hat på, idet der trækkes lod om flotteste og mest kreative hat, samt sjoveste børnehat.

Tilmeld dig ved at sende en mail til krikke@bryggebladet.dk. tkj


For kun 30 kroner får du:

• Bustur til og fra Galopbanen
• En lille forfriskning inden den lange tur
• Rundvisning på Galopbanen
• En hurtig spillevejledning
• En række storløb, herunder auktionsløbet, som Little Prince stiller op i.
• Samt på toppen af kransekagen: Et besøg hos Little Prince i stalden ved siden af Galopbanen.

På bryggebladet.dk den 24. august 2005.
Redigeret udgave af artikel bragt i Bryggebladet 12-2005 (udkom den 24. august).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet