HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

BRYGGENET DROPPER VIASAT SPORT 1

Af Anders Godthjælp Nielsen, Bryggebladet 23.08.2006

Fra 1. september er tv-kanalen Viasat Sport 1 efter al sandsynlighed ikke en del af Bryggenets store tv-pakke mere. Til gengæld tyder alt på, at de to andre Viasat-kanaler TV3 og 3+ forbliver i pakken.

I juli meddelte Viasat-koncernen, at de ville sætte prisen på de tre kanaler op. I dag betaler alle med den store tv-pakke knap 38 kroner om måneden for TV3, 3+ og Viasat Sport 1. Dette beløb skal fremover stige til knap 45 kroner, mener Viasat.

I Bryggenets bestyrelse ses prisstigningerne som et udtryk for, at Viasat ønsker at presse citronen yderligere. De tre kanaler er allerede nogle af de dyreste i den store pakke, men blandt andet på grund af, at Viasat ejer rettighederne til at vise superligafodbold, er det nogle populære kanaler.

Som følge af den varslede prisstigning har Bryggenet opsagt hele aftalen med Viasat og lagt det ud til foreningens repræsentantskab at beslutte, hvordan tv-pakken skal sammensættes fremover.

Bestyrelsen har udarbejdet fire forslag. Det mest vidtgående er at droppe alle Viasats kanaler for at få nogle billigere kanaler. Det vil desuden bevirke et stort prisfald på den store pakke. De tre andre forslag går ud på enten at beholde det nuværende kanaludbud og dermed acceptere en prisstigning, eller at smide Viasat Sport 1 ud, hvilket betyder, at den nuværende pakkepris kan beholdes, eller at beholde TV3, men sige farvel til Viasat Sport 1 og 3+.

I fredags var det sidste frist for repræsentanterne til at stemme på et af de fire forslag. Repræsentanterne udpeges af de ejendomme, der er medlem af Bryggenet.

Ifølge Bryggenets formand Jørgen Riis vil det sandsynlige udfald blive, at Bryggenet vælger at droppe Viasat Sport 1. Det er det forslag, som har fået flest stemmer. Men Bryggenet træffer først den endelige beslutning i løbet af den næste uges tid.

Læs mere hos Bryggenet

På bryggebladet.dk den 23. august 2006.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet 12-2006 (udkommer den 23 august).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet