HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

BRYGGEBLADET.DK SAT I VANDET

BRYGGEBLADET 23.03.2003 - Bryggebladet debuterede i cyberspace på sin 10 års fødselsdag den 23. marts 2003 med denne lidt ufærdige version af bryggebladet.dk. Hjemmesiden vil i den kommende tid blive yderligere udviklet og vil forhåbentlig på længere sigt blive lige så benyttet af bryggeboerne, som den stolte papirudgave er.

Bryggebladet har igennem længere tid arbejdet på at få en hjemmeside søsat og da Danmarks største private bredbåndsnetværk, bryggenet nu er en realitet, har vi fundet bladets fødselsdato passende. Samtidig markerer Bryggebladet.dk starten på bladets næste 10 år som bryggeboernes lokalavis.

Vi arbejder med en kort og en lang målsætning for Bryggebladets internetdel. På kort sigt skal hjemmesiden for det første levere en række basisinformationer om Bryggebladet og for det andet, i begrænset omfang, opdateres med aktuelle nyheder fra papirudgaven.

På lang sigt håber vi at kunne udvikle bryggebladet.dk til et jævnligt opdateret nyheds- og debatforum for Bryggen. Det kræver dog nogle flere tekniske og redaktionelle kræfter end vi i øjeblikket besidder, ligesom det kræver en del udviklingsarbejde i forhold til løbende at evaluere og udvikle konceptet.

Alle, der er interesserede i at deltage i arbejdet med at udvikle bryggebladet.dk, er meget velkomne til at henvende sig.
Ring til os på 32 96 28 15 eller send en e-mail til bryggebladet@mail.dk.

Vi modtager også meget gerne ris og ros fra brugere af siden. Send os en e-mail hvis du oplever problemer med Bryggebladet.dk eller vil give den din ros.

På bryggebladet.dk den 23. marts 2003.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet den 26. marts 2003.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet