HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

REGNSKABER OG CLAIRVOYANCE

For Sunanta Knudsen gik vejen over en shippinguddannelse og job som regnskabsmedarbejder, før bevidstheden om det åndelige kom.

BRYGGEBLADET 23.02.2005 - "Det var egentlig ret sent i livet, jeg opdagede, jeg altid havde haft de evner. Jeg var vel 27-28 år. Jeg kunne nogle gange fornemme ting, som skete i mit eget liv. Eller, når telefonen ringede, kunne jeg mange gange vide, hvem det var", fortæller den nu 34-årige Sunanta Knudsen.

-Men jeg må altid have haft evnerne, for når jeg ser tilbage på min barndom, kan jeg huske, at da jeg var 14 år, var der en der døde i familien. Og nogle dage senere så jeg vedkommende for mig.

Hendes mørke øjne fastholder kontakten. Rank ryg. Vigtigt at trænge klart igennem. Tydeligvis på. Hvert ord tæller. Tilhøreren skal forstå. Insisterer på at blive taget seriøst.

Interviewet kunne ikke foregå i hendes hjem, da håndværkere er ved at bygge om. Derfor er det kun hendes stemme og krop, der taler. Hjemme hos hende selv ville også hendes møblement og bøgerne i reolen have blandet sig i budskabet.

- Clairvoyance er at blive bevidst om sit sanseapparat. Sansningen kan eksempelvis opleves, hvis du kommer hjem til hr. og fru Olsen, og de smiler. Men du mærker, at de har skændtes, selvom de ikke siger det. Kender du det?

- Det har ikke noget med religion at gøre, og religion er i øvrigt ikke noget, andre skal blande sig i, siger hun.

Sunanta er vokset op i et arbejderhjem, hvor det ikke var åndelige spørgsmål, man drøftede over aftensmaden. Det blev derfor til en højere handelseksamen og derefter til en shippinguddannelse hjemme i søfartsbyen Svendborg.

Hun drog til København for at læse jura. Nåede at blive optaget, men begyndte aldrig. I stedet tog hun job som regnskabsmedarbejder i et firma.

For tre år siden kom så bevidstheden om det åndelige. Det førte til en halvanden-årig uddannelse med efterfølgende diplom. På skolen mødte hun alle slags mennesker. Alle aldersgrupper og alle erhverv.

- Så jeg vil vove at påstå, at det er evner, alle mennesker har. Men som ikke alle er bevidste om. Og det er heller ikke alle, som skal arbejde med det. Det er ligesom at spille klaver. Alle har evner for det, men nogen kommer længere end andre. Og her kan skolen hjælpe én på vej, forklarer hun.

- Når jeg først for et par år siden kom i gang med uddannelsen, må det have været fordi, jeg først var klar på det tidspunkt, siger hun.

Hænderne ligger ubevægelige på bordet. Den ranke ryg. Det faste blik. Koncentreret. En kop kaffe kun halvt drukket. Små chokolader på bordet urørte. Først nu et smil, da talen, uden for programmet, falder på husdyr.

Hun holder meget af dyr. Har ingen børn, men har haft marsvin. Hun lader sig lede tilbage til barndommen:

- Jeg var nok lidt af en enspænder, lidt selvrådig. Lidt anderledes, det kan jeg godt se i dag. Jeg havde legekammerater, men ofte trak jeg mig tilbage fra selskabet. Jeg havde brug for at være alene med mine tanker. Og ofte valgte jeg at være sammen med ældre mennesker.

- I dag har jeg stadig brug for at trække mig tilbage med mine tanker ind imellem. Men det giver også mulighed for at være kreativ. Jeg kan lide at skrive, jeg er rimelig god til at tegne og sy. Havde jeg mulighederne, ville jeg også gerne lave træsløjd.

Hendes uddannelse giver mulighed for at vejlede mennesker om deres liv. Hun understreger, at hun ikke kan give mennesker råd. Hun er en hjælper og formidler, der viderebringer det, den åndelige verden oplyser om. En slags tolk.

En sitting, for sådan hedder en konsultation, tager typisk en time. Den foregår ved, at klienten sætter sig, og Sunanta søger kontakt til den åndelige verden for at høre, hvad der er væsentligt at vide om klintens liv lige nu. Om hvordan klienten kommer videre i nuet. Hvordan fortiden har indflydelse på nuet, og hvilke muligheder der ligger i fremtiden. Måske bliver klienten præsenteret for døde i familien.

Indtil videre er det ikke blevet til så mange klienter. Men Sunanta er ikke bare professionel, hun har også selv glæde af sin viden om clairvoyance. Det giver hende en ro og styrke at forstå den sammenhæng, der er i verden.

Og hun har fået lyst til at lære mere. Så, nu er hun begyndt på en uddannelse i healing. kaa

På bryggebladet.dk den 22. februar 2005.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet 03-2005 (udkommer den 23. februar).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet