HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

INGEN VAND I BASSIN

BRYGGEBLADET 2109.2005 - Det har undret os. Der er ikke vand i bassinet foran Kommunernes Landsforenings domicil og HK Danmarks hus på Amager Boulevard – de to første glashuse efter Langebro.

Siden indflytningen i december 2002 har der faktisk kun været vand i bassinet i ganske få dage.

På KL’s hjemmeside er der ellers en ret idyllisk beskrivelse af området, men webmasteren er åbenbart ikke klar over at der ikke er vand i bassinet: ”Bygningen spejler sig i vand, idet der mellem bygningen og Amager Boulevard er etableret et vandareal.”

Administrationchefen hos Kommunernes Landsforeningen var ude af huset, da vi ringede, så hans telefon blev taget af en kolega, der meget lakonisk svarede:

– Det er rigtigt, at der er utætheder i bassinet. Skanska arbejder på sagen, sagde hun og så blev der sagt farvel og lagt rør på.

Det lyder som om, de er lidt ømme omkring det manglende vand. Kommunernes Landsforenings domicil har ellers kostet 280 millioner kroner, hvoraf de 58 blev brugt til køb af grunden. Men til den pris er der åbenbart ikke indregnet et vandtæt bassin. ljg

Der er sat bænke op, så man kan nyde vandudsigten ved glashusene ved Amager Boulevard. Spørgsmålet er hvor mange der vil benytte bænkene, når der engang kommer vand i bassinet. Den tætte trafik på Amager Boulevard vil formentlig forstyrre idyllen for de fleste. (Foto: Ricardo Ramirez)

På bryggebladet.dk den 19. september 2005.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet 14-2005 (udkom den 21. september).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet