HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

MELD DIG TIL BRYGGEN OPEN I PETANQUE TIL AUGUST

Bryggebladet afholder den traditionsrige turnering under Kulturhavn til august. Førstepræmien er som vanligt en vandrepokal samt en flyvetur over København.

Af turneringsafviklingschef Thomas Kjær Jensen, Bryggebladet 21.06.2006

Bryggebladets årlige turnering – den syvende i rækken – finder i år sted lørdag den 5. august kl. 12 på Petanquearena Bryggen i Havneparken.

Foto: Ricardo Ramirez

Eftersom det blad, du sidder med i hånden, er eneste og sidste nummer inden afviklingen, iler vi med følgende opfordring:

Tilmeld dig allerede nu Bryggens hyggeligste turnering, og føl dig som en del af fællesskabet omkring Kulturhavn.

Bryggen Open er en uhøjtidelig og afslappende petanqueturnering for alle, der bare på ét tidspunkt har haft petanquekugler i hånden.

Ikke desto mindre står der meget på spil. Ud over æren og håneretten vil det vinderpar, der står på podiet fire-fem timer senere, få overrakt den ekstremt flotte vandrepokal, et par flasker vin og en flyvetur for to personer over København i købmand Per Tofts (Holte Vinlager) private personfly.SÅDAN GØR DU HVIS DU VIL VÆRE MED I BRYGGEN OPEN I PETANQUE 2006:

* Find en makker og bliv enige om et navn på jeres team

* Alle kan deltage – både erfarne og nybegyndere

* Se at få pudset petanquekuglerne og smugtræn på havnefrontens petanquebaner (husk i øvrigt at medbringe kuglerne på dagen)

* Tilmeld jer ved sende en mail til petanque@bryggebladet.dk . I mailen skal du oplyse holdets navn, samt telefon og navn på kontaktperson.Læs i øvrigt mere om hele Kulturhavn 2006 her

På bryggebladet.dk den 20. juni 2006.
Redigeret udgave af artikel der bringes i Bryggebladet 11-2006 (udkommer den 21. juni).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet