HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

BRYGGEBLADET MENER: KØB DINE JULEGAVER PÅ BRYGGEN

Leder i Bryggebladet 20-2003 (17.12.2003)

2003 har været endnu et begivenhedsrigt år på Bryggen. Følgende er blot et lille udpluk af de mange ting, der er sket i vores bydel.

I sommers åbnede det nye havnebad, som blev en kæmpe attraktion. Kulturhuset er efter en noget famlende start virkelig begyndt at have noget på programmet. Bryggenet er blevet introduceret og fungerer i det store og hele udmærket. Nye bygninger skyder op som paddehatte overalt på Bryggen. Flere nye andelsboligforeninger er gået i gang med tagudvidelsesprojekter. Mange nye butikker er åbnet.

Metroens første år har langt fra været en succes. Skolens udvidelse er blevet vedtaget. Bryggen støttede op om Hus Forbi og de hjemløse. Grøn Guide er stoppet. Bus 40 blev flyttet tilbage til havnestrækningen, efter 3.000 personer havde underskrevet protesten. Hekla Park er åbnet, men der kører ikke busser dertil. Et uhyggeligt mord rystede Bryggen.

Nokkens kamp mod husbåde lykkedes. Kulturhavn blev en succes med 75.000 gæster. Njalsgade Teater åbnede. Færge eller cykelbro til Fisketorvet er på tegnebordet. Bryggeboerne modtog en prestigefuld byplanpris. Havneparken er blevet udvidet.

Man kunne blive ved. Når man tager i betragtning, at Bryggen størrelsesmæssigt kun er at sammenligne med en mindre provinsby, så er det faktisk imponerende, hvor meget der sker.

Det er spændende at lave avis i en bydel, hvor der sker så meget. Men det stiller også store krav til os, der laver bladet. Det kan være svært at favne over det hele. Heldigvis er der kommet flere nye redaktionsmedlemmer i løbet af året.

Men der er altid brug for flere. Så hvis du sidder med en lille journalist i maven, der brænder for at komme ud, så henvend dig endelig. Også hvis du mener at du på anden måde kan bidrage til produktionen af Bryggebladet.

I foråret holdt vi ti års jubilæum og indviede i den forbindelse vores hjemmeside, som efterhånden er ret velbesøgt. Hjemmesiden er et af Bryggens ansigter udadtil, men er så sandelig også et sted, hvor bryggeboerne kan finde informationer om dette og hint.

Men også bag kulisserne er der sket meget. Bryggebladet er ved at gennemgå en større udviklingsproces, som læserne løbende vil kunne se resultaterne af. Mere om dette i det nye år.

Det seneste år er der åbnet mange nye forretninger på Bryggen. Det er godt for bydelen og godt for Bryggebladets fortsatte eksistens.Udgivelsen af Bryggebladet finansieres udelukkende af indtægter fra annoncesalg, og heldigvis er der stor interesse for at annoncere i den lokale avis, hvilket blandt andet fremgår af dette nummer.

Butikkerne overlever kun, hvis vi husker at handle hos dem. Vi vil derfor opfordre læserne til at lægge en stor del af julegaveindkøbene i Bryggens lokale butikker – både de nye og de gamle.

Man kan ikke få alle typer gaver på Bryggen. Men man kan lige så godt købe så mange lokale gaver som muligt.

Bryggebladet ønsker alle læsere, annoncører og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bryggebladet udkommer første gang den 21. januar i det nye år. agn

På bryggebladet.dk den 17. december 2003.
Redigeret udgave af leder bragt i Bryggebladet den 17. december 2003.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet