HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

KOMMUNEN SÆTTER HEGN OP VED HAVNEBAD

Myndighederne forventer at havnebad genåbner onsdag.

BRYGGEBLADET 10.08.2004 - Som en konsekvens af de to drukneulykker har kommunen besluttet at hegne havnebadet mere tydeligt ind og opsætte tydeligere skilte. Til flere af de landsdækkende medier udtaler kulturborgmester Martin Geertsen, at kommunen ikke kan forhindre folk i at bade ulovligt om aftenen. Han håber dog, at den bedre skiltning og afskærmning vil afholde folk fra at bade.

Rådet for Større Badesikkerhed opfordrer til, at der laves specielle regler for de danske havnebade, mens Københavns Idrætsanlæg mener, at hvis man vil ind ind, så kan man komme ind uanset hvilke foranstaltninger, der laves. Til TV-Avisen har direktøren for KI udtalt, at det er de første ulykker i tre år, hvorfor man kan betragte dem som hændelige uheld.

Dette er også politiets foreløbige konklusion. Politiinspektør Richard LA Cour, som Bryggebladet talte med tirsdag formiddag, udtaler til TV2 Nyhederne tirsdag aften at politiet betragter ulykken som en "almindelig badeulykke".

I løbet af tirsdag eftermiddag sendte myndighederne dykkere nede for at besigtige anlægget. Ifølge de foreløbige oplysninger fandt dykkerne ikke nogle fejl eller noget andet underligt ved anlægget, oplyser TV-Avisen. Derfor forventes det, at anlægget genåbner onsdag.

I dagens løb er mange bryggeboere gået forgæves til havnebadet. I bydelens gader har man derfor i løbet af eftermiddagen kunne se mange bryggeboere på vej hjem fra Havneparken med et tørt håndklæde over skulderen og tørt hår. De mest badeivrige hopper dog som vanligt i havnen andre steder. Dette ville formentlig også blive konsekvensen, hvis man valgte at afspærre selve anlægget fuldstændigt. agn

Links til andre nyheder:

På bryggebladet.dk den 10. august 2004.
Artikel ikke bragt i den trykte udgave af Bryggebladet.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet