HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

ENDNU EN DRUKNEULYKKE I HAVNEBADET

Politiet har nu lukket havnebadet for at undersøge sikkerheden nærmere.

BRYGGEBLADET 10.08.2004 - For anden gang på kun tre dage er havnebadet her på Islands Brygge blevet ramt af en drukneulykke. I går aftes (mandag 10. august) blev liget af en ti-årig dreng fundet. Politiet har besluttet at lukke havnebadet for at undersøge sikkerheden.

- Der kan være tale om to helt tilfældige ulykker, som bare er sket inden for få dage. Det ved vi ikke. Men vi har lukket havnebadet indtil videre. Der skal laves tekniske undersøgelser af hele anlægget og vi skal kigge sikkerhedsprocedurerne igennem, siger politiinspektør Richard La Cour fra Station Amager til Bryggebladet.

Endnu er omstændighederne omkring drukneulykken uafklarede. Politiet modtog meldingen om ulykken klokken 21.54 mandag aften, omtrent tre timer efter havnebadet lukkede officielt.

Politiet har afspærret havnebadet indtil videre.

- Vi ved ikke om det er sket i havnebadets åbningstid eller efter. Familien er endnu for chokerede til at vi kan finde ud af de præcise omstændigheder, siger Richard La Cour, der oplyser at familien indtil videre mener at drengen har været forsvundet i omtrent tre timer.

Han oplyser at politiet tirsdag eftermiddag vil afholde møde med blandt andet Brandvæsenet og Københavns Idrætsanlæg om sikkerheden. Hvornår havnebadet kan genåbne vides ikke.

TV2 Nyhederne har sendt direkte fra Islands Brygge hele morgenen. Her blev blandt andet kulturborgmester Martin Geertsen interviewet. Han opfordrede blandt andet københavnerne til i fremtiden at være lige så agtpågivende som vestjyderne er i Vesterhavet.

Den 20-årige mand, der druknede i fredags var fra Brønshøj. Det vides i skrivende stund ikke om den ti-årige dreng var bosat her på Bryggen. agn

Bryggebladet vil forsøge at opdatere hjemmesiden med nyheder om havnebadet i det omfang, det er muligt. Vi henviser i øvrigt til de store landsdækkende aviser og tv-kanalers hjemmesider for flere nyheder.

Links til andre nyheder:

På bryggebladet.dk den 10. august 2004.
Artikel ikke bragt i den trykte udgave af Bryggebladet.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet