HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

BRYGGEBLADET MENER: GIV KULTURHUSET EN CHANCE

Leder i Bryggebladet 02-2005 (09.2.2005)

I sidste uge kunne Bryggen byde velkommen til de tre nye forpagtere af caféen i kulturhuset. Som det vil være vore trofaste læsere bekendt, har vi fulgt sagerne i og omkring kulturhuset tæt de seneste år.

Særligt i forbindelse med åbningen af det nye hus og lukningen af kommunale problembørn som KUC og Byens Huse kunne vi næsten hver gang fylde en hel avis med artikler. Heldigvis har meget ændret sig siden.

Men vi skal være de første til at indrømme, at vi tidligere i denne spalte har udtrykt skepsis overfor politikernes planer om at udlicitere kulturhus-caféerne. Nu er der imidlertid taget en beslutning, og den må vi tage til efterretning.

Derfor må vi og alle andre brugere af kulturhuset give de nye bestyrere en fair chance for at komme i gang. For det er jo ikke de nye forpagteres "skyld", at politikerne har vedtaget at bortforpagte caféen. Og så må tiden vise, om det overhovedet er så dårlig en ide, som vi mente for et par år siden.

På den anden side skal der heller ikke herske tvivl om, at vi på Bryggebladet forbeholder os retten til at skrive kritiske artikler om kulturhuset og caféen, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Vi hører derfor gerne både om gode og dårlige oplevelser gæsterne måtte have i det nye-nye hus, men opfordrer som sagt til, at bryggeboerne lige giver de nye folk en chance for at komme på plads.

Velkommen til en aktiv bydel, Claus, John og Zaki. Vi glæder os til at lære jer bedre at kende. agn

Links til artikler om de nye caféforpagtere:

09.02.05 - Flot start for kulturhusets nye spisehus
26.01.05 - Kulturhusets café har fået nye lejere

På bryggebladet.dk den 8. februar 2005.
Redigeret udgave af leder bragt i Bryggebladet 02-2005 der udkommer den 9. februar 2005.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet