HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

BÅL, FEST OG SUPERROCK

Sankthansfesten er en af Islands Brygges ægte lokale helligdage. I år med et af Danmarks bedste livebands.

BRYGGEBLADET 08.06.2005 - Den 23. juni samles rigtig mange bryggeboere omkring bålet ved havnefronten. Det er efterhånden en årelang tradition, som både lokalråd, kulturhus og en masse frivillige festarrangører er fast involveret i at lave.

I år byder festen på en eksklusiv koncert med et af Danmarks allerbedste livebands. Med en stribe priser og vilde anmeldelser for deres koncerter, på blandt andre SPOT-festival, Midtfyn og Roskilde Festival, er bandet Racing Ape et af tidens mest populære og hypede rockbands.

De blev kendt gennem hittet ”Waterfall”, der i øvrigt var Ugens Uundgåelige på P3 og de fik også talentprisen på P3 for deres medrivende shows.

De er i øjeblikket i studiet, hvor de lægger sidste hånd på deres andet album, hvor de har arbejdet sammen med Carl Cook fra Radiohead og producer Joshua, der også er kendt fra Kashmir og Carpark North.

Racing Ape starter først deres turne til oktober, men har invilget i at spille en helt eksklusiv koncert ved Bryggens Sankthansfest. De vælter bulen klokken 22.

Også til børnene er der god underholdning. Den professio-nelle tryllekunstner Michael Frederiksen, ”Trylle-Michael”, fortryller børnene efter alle mystikkens regler. Han går på klokken 18 og laver ballade både fra scenen og blandt publikum.

Det lokalt funderede Rockkoret, der lige har udgivet deres debut-cd, synger efter børneunderholdningen og madpausen op til en ordentlig omgang rock-syng-med.

Klokken 20 diskes der op med et repertoire fra Benny Andersen til Billy Joel udsat for 40 korsangere. Klokken 21 tændes bålet, og båltaleren sender sit sommerbudskab ud til bryggeboerne. Endnu er der ikke truffet endelig aftale med en taler, men der arbejdes med flere muligheder. Efter båltalen er det så Racing Apes tur til at lave rav i den. kls

På bryggebladet.dk den 7. juni 2005.
Redigeret udgave af artikel, der bringes i Bryggebladet 10-2005 (udkommer den 8. juni).

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet