HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

BRYGGEBLADET MENER: HURRA FOR BRYGGENET

Leder i Bryggebladet 06-2005 (6.4.2005)

Bryggenet har problemer med forbindelsen. Virus-angreb lægger gentagne gange nettet ned, hvilket er til stor gene for Bryggenets mange brugere. Mange er utilfredse, og på Bryggenets debatforum er det efterhånden blevet en dagligdags foreteelse, at folk gør opmærksom på problemerne.

Nogle enkelte debattører trækker dog debatten ned på et direkte underlødigt niveau. Til dem er der kun at sige: Hvis I ikke kan lide lugten i bageriet, så kan I bare købe jeres internetforbindelse et andet sted!

Det drejer sig jo bare om et enkelt telefonopkald til TDC, og så har man en mange gange dyrere forbindelse, som tilmed er langsommere! Hvor svært kan det være?

Bryggenet skal selvfølgelig ikke være hævet over al kritik. Det er helt legitimt at gøre opmærksom på fejl og mangler. Det er også helt legitimt at irritere sig over det. Det er legitimt at beklage sig over udbyderen GN Bolignets serviceniveau. Men hvis man ikke gør det på en sober facon, så kan budskabet ikke tages seriøst.

For selvfølgelig er det for dårligt. Selvfølgelig får vi ikke det, som vi har betalt for. Men man skal altså huske på, at årsagen til, at bryggeboerne nyder meget billige priser på både tv, internet og telefon, er det store stykke frivillige arbejde, som en engageret gruppe af lokale folk har lagt gennem flere år.

Der er mange alternativer til Bryggenet. Men det har altså sin pris. Og den pris er ikke billig. Bryggenet er skabt ved hjælp af mange tusind timers frivilligt arbejde. Det har haft en uvurderlig værdi, hvilket brugerne bør huske på.

Hvis der bliver alt for meget unødigt brokkeri, ender det med, at der ikke er nogen frivillige, som gider at engagere sig, og så kan vi alle vinke farvel til billigt internet, tv og telefon. Så hvis man ikke gider at tænke, før man taler, er det bedre at klappe kaje.

Da Bryggenet startede for et par år siden, skrev vi en leder med overskriften "Hurra for Bryggenet". Det budskab gentager vi gerne. agn

Læs mere:

06.04.05 - Bryggenet ramt af virusangreb

På bryggebladet.dk den 6. april 2005.
Redigeret udgave af leder bragt i Bryggebladet 06-2005 der udkommer den 6. april 2005.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet