HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

KINKY COPENHAGEN

I den forgangne weekend løb Kinky Copenhagen, en erotisk festival, af stabelen. Et forsøg på at samle de forskellige aspekter af sexlivet under ét tag. Arrangementet afholdtes i de gamle kornsiloer yderst på Islands Brygge, et nyt eventsted i København. Bryggebladets udsendte var på pletten.

BRYGGEBLADET 05.11.2003 - »Du kan bare lade som om, du er gået forkert«, stod der i annoncen, og »Kom som du er - gå hjem som en anden«. Nu var der ingen grund til at lade som om, man var gået forkert med et presseskilt om halsen, og det var såmænd den samme gamle reporter fra »den lokale sprøjte«, der forlod arrangementet. Karakteristikken givet af den venlige unge dame i indgangen.

Nu kan der jo godt dukke nogle billeder op på den indre nethinde i forbindelse med sådan et arrangement. Røde ører og krummen tæer. Halvnøgne værtinder med store fortrin og en lydside hentet fra et cykelværksted, hvor man er i gang med at håndpumpe ti slanger på én gang.

Det var gudskelov ikke sådan. Hele arrangementet bar præg af, at folk virkeligt mente det, og der var ikke spor forstillelse over det. Det virkede ikke spor kunstigt. Nærmest ligesom at gå til bilmesse i Bellacenteret.

Infantilist ved Kinky Copenhagen

Her er en vaskeægte infantilist, en voksen der leger baby for sjov.

Nu var det ikke ligefrem foreningen til missionærstillingens fremme, der stod som arrangør. Der var godt nok temmelig meget læder og vinyl. Noget for enhver smag og lidt til. Hvis man havde lyst til at gå som en anden, var der her rig mulighed for det. Stande med alt til sexlivet tilhørende. Selv hvis man skulle få lyst til at udskifte kronhjorten og skovsøen over sofaen med et nydeligt håndmalet billede af en bagbunden, nøgen dame, så kunne det også lade sig gøre.

Den erotiske skriftestol. »Her kan du anonymt bekende dine mest intime fantasier og oplevelser«, var et af tilbuddene. Workshops, shows, foredrag og filmfremvisninger var andre tilbud. Et af de mere kinky:«Voksne der leger baby eller bruger ble for sjov«. Bliv selv inspireret på www.bledreng.dk.

Undertegnede kunne nogle gange føle sig tilbage til tiden, hvor man fik en femmer søndag eftermiddag og blev sendt i det mystiske hus i Tivoli. Op og ned ad trapper, hen ad lange gange og starte forfra igen. Let undrende. Det samme her, lange fabriksgange, flere etager, rå omgivelser.

Orgasmestol ved Kinky Copenhagen

Sådan ser en ægte orgasmestol ud.

Filmrum: Nonchalant yngre herre kun iført Levis bukser og trendy skægstubbe får poleret kronjuvelerne af yngre dame iført badehåndklæde i omgivelser, der stærkt minder om toilettet på et autoværksted. Undervognsbehandlingen afsluttes midt i behandlingen, da herren endnu mere nonchalant lyner op og går. Og? Længere fremme viser en monitor den korrekte brug af et massageapparat, situations- og naturtro. Så skulle den mis vist være barberet.

På den store scene: undervisning i brug af pisk with feelings, mange deltagere. En lille snak med en sexolog, der hævder, at ændrede kønsrollemønstre skaber ændret sexualitet.

Hvis arrangørernes hovedformål har været at belyse kinky seksualitet, må man sige, at de er sluppet meget godt fra det. Netop fordi det ikke virker iscenesat, kunstigt og alt for kommercielt. Det er netop, hvad det giver sig ud for at være. Et lille notabene kunne være, at det virker lidt for alvorligt. Mere humor please! bak

Fra ordbogen: Kinky om person: Sær, med sære ideer, speciel.

På bryggebladet.dk den 5. november.
Redigeret udgave af artikel bragt i Bryggebladet den 5 november 2003.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet