HAR DU IKKE MODTAGET BRYGGEBLADET?

Læs mere her

UDGIVELSESPLAN FOR 2018

Læs mere

PETANQUE-TURNERING: BRYGGEN OPEN 2003

BRYGGEBLADET 04.06.2003 - Igen i år lægger Bryggebladet sig i slipstrømmen af Kulturhavn 2003 og afholder den årlige petanqueturnering i havneparken, samtidig med at der rundt omkring i parken både bliver big splashet, line-danset og salsaet til den store guldmedalje.

Endnu engang inviteres petanque-entusiaster af alle slags til den årlige - og efterhånden også meget ærefulde - bryggebladsbegivenhed: Bryggen Open i Petanque. I år løber turneringen af stabelen lørdag den 2. august.

Bryggen har brug for en revanche, efter at finalen sidste år blev et rent frederiksbergsk opgør. Trods dårligt vejr var 40 deltagere - fordelt på 20 par - mødt op til turneringen, der traditionen tro blev afholdt i en meget afslappet og hyggelig atmosfære.

Og meget tyder på, at endnu flere har tænkt sig at pudse petanquekuglerne. Arrangørerne har i hvert fald fået flere henvendelser om hvornår og hvordan turneringen i år tænkes afviklet.

Som noget nyt starter turneringen i år allerede kl.12. Det sker af hensyn til eventuelle forsinkelser i programmet, så vi undgår finalekampe i mørke.

Men ellers er alt ved det gamle: Førstepræmien er igen i år en flyvetur over København i sportsfly, sponsoreret og gennemført af hovedsponsoren, købmand Per Toft fra Holte Vinlager. Så ud over æren er der altså også en fin førstepræmie - såvel som en vingave til andenpladsen - at kæmpe for.

Man kan tilmelde sig via e-mail ved at klikke på linket øverst i artiklen. Sidste frist er 1. august, men gør det hellere så snart du har fundet en makker og et godt holdnavn, så du ikke glemmer det, når sommerferien sætter ind.

I din mail skal du skrive 1) jeres holdnavn, 2) jeres navne samt 3) om I selv medbringer kugler. Desuden en kontaktmulighed (evt. adresse og tlf), hvis den mailadresse, du sender fra, ikke skal bruges. tkj

På bryggebladet.dk den 4. juni 2003.
Redigeret udgave af artikel bragt i Bryggebladet den 4. juni 2003.

Seneste opdatering 12.07.2011

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet