OM ANNONCERING

Læs mere

ANNONCEPRISER

Læs mere

TEKNISKE OPLYSNINGER

Læs mere

OPLAGSTAVLEN FOR PRIVATE

Læs mere

ANNONCERING I BRYGGEBLADET OG PÅ bryggebladet.dk

Bryggebladet er stærkt forankret på Islands Brygge. Vi er en frivillig organisation, som i mere end 20 år har sat overliggeren højt for det redaktionelle indhold og gjort Bryggebladet til bryggeboernes foretrukne avis.

En annonce i Bryggebladet sygner ikke hen på ligegyldige sider, men omringes i stedet af spændende journalistik, der er med til at give din annonce liv og synlighed.

Vi er ikke en gratisavis, som drukner i strømmen. I stedet tilvælges vi aktivt af bryggeboere, der påklistrer mærkatet "Jeg læser bryggebladet" på deres postkasse ved siden af mærkatet "Nej tak til reklamer og ugeaviser".

Som annoncør hos Bryggebladet kan du forvente en passioneret og professionel samarbejdspartner med stort lokalkendskab, konkurrencedygtige priser og stor erfaring med tilrettelæggelse af annoncekampagner. Alt dette sikrer, at din annonce bemærkes af fremtidige kunder.

Kontakt os på mail: annoncer@bryggebladet.dk eller telefon 28 70 06 21 og få et tilbud, som passer til netop din annoncering.

Annoncepriser
Tekniske oplysninger
Opslagstavlen - køb-salg-bytte for private
Eksempler på annoncestørrelser

Seneste opdatering 18.12.2017

Leifsgade 7 · 2300 København S · Tlf. 32 96 28 15 · redaktion@bryggebladet.dk  CVR: 17500481  ·  Copyright © 2003-18 Bryggebladet